Opphavsrettsforeningen
Norsk forening for opphavsrett fremmer kunnskap om opphavsrett

Personvern og informasjonskapsler


Personvern og informasjonskapsler


Personvern

Kommer snart


Informasjons-
kapsler

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på nettstedet. Disse små, midlertidige tekstfilene plasseres på din datamaskin bl.a. for å få nettstedet til å fungere mer effektivt og for å forbedre din brukeropplevelse, bl.a. sikrer de at dine innstillinger/preferanser huskes fra gang til gang.

Informasjonskapslene bidrar dessuten til at vi får tilgang til statistikk om bruken. Nettstedet er publisert hos Squarespace.com, og vi benytter deres analyseverktøy.

Informasjonen som samles inn, er i hovedsak
– din IP-adresse,
–  hvilken maskinvare og type nettleser du benytter,
–  nettstedet du besøkte før vårt og
–  hvilke sider på vårt nettsted du besøker og hvor lenge.

Følgende informasjonskapsler er nødvendige for opphavsrettsforeningen.no:

  • ss_cpvisit – bevares i to år

  • ss_cid – bevares i to år

  • ss_cvr – bevares i to år

  • ss_cvisit – bevares i 30 minutter

  • ss_cvt – bevares i 30 minutter

Vi behandler opplysninger om deg som bruker av nettstedet i anonymisert eller pseudonymisert form, og de kobles ikke til deg som enkeltperson. 

Informasjonen som samles inn av Squarespace, lagres på deres servere i USA. Opplysningene som Squarespace mottar, er underlagt deres retningslinjer for personvern.

Opphavsrettsforeningens bruk av Google:
For påmelding til våre arrangementer benytter vi vår konto hos Google og tjenesten Google Disk. Vi ber normalt om at opplysninger om navn og epost-adresse oppgis. Vår konto er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Les om foreningens behandling av de innhentede dataene under Personvern, pkt. 5.2 Google, ovenfor.

Opphavsrettsforeningens side på Facebook:
Dersom du du benytter deg av foreningens side på Facebook, kan Facebook i enkelte tilfeller kunne knytte informasjon om din bruk til din brukerkonto hos dem. For slik behandling er Facebook behandlingsansvarlig og deres vilkår gjelder.

Administrere
informasjons-
kapslene

Informasjonskapslene innebærer ingen sikkerhetsrisiko for deg, men du kan når som helst velge å avslå samtykke til lagring. Gjennom innstillingene i nettleseren kan du reservere deg mot –og slette – informasjonskapslene.

Når du sletter informasjonskapslene, forringes brukeropplevelsen.

Hjelpesider hos de vanligste nettleserne:

Ønsker du å slette søkehistorikk eller skjule hvilke sider du har besøkt – og samtidig bevare fordelene ved cookies – kan du skifte til Private Browsing (privat surfing). Et utvalg hjelpesider her: