Personvern

Kommer snart

Informasjons-
kapsler

Informasjonen som samles inn, er i hovedsak
– din IP-adresse,
–  hvilken maskinvare og type nettleser du benytter,
–  nettstedet du besøkte før vårt og
–  hvilke sider på vårt nettsted du besøker og hvor lenge.

• ss_cpvisit – bevares i to år

• ss_cid – bevares i to år

• ss_cvr – bevares i to år

• ss_cvisit – bevares i 30 minutter

• ss_cvt – bevares i 30 minutter

Vi behandler opplysninger om deg som bruker av nettstedet i anonymisert eller pseudonymisert form, og de kobles ikke til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Squarespace, lagres på deres servere i USA. Opplysningene som Squarespace mottar, er underlagt deres retningslinjer for personvern.

Opphavsrettsforeningens bruk av Google:
For påmelding til våre arrangementer benytter vi vår konto hos Google og tjenesten Google Disk. Vi ber normalt om at opplysninger om navn og epost-adresse oppgis. Vår konto er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Les om foreningens behandling av de innhentede dataene under Personvern, pkt. 5.2 Google, ovenfor.

Opphavsrettsforeningens side på Facebook:
Dersom du du benytter deg av foreningens side på Facebook, kan Facebook i enkelte tilfeller kunne knytte informasjon om din bruk til din brukerkonto hos dem. For slik behandling er Facebook behandlingsansvarlig og deres vilkår gjelder.

Administrere
informasjons-
kapslene

Hjelpesider hos de vanligste nettleserne: