Personvern

Kommer snart

Vårt nettsted er publisert hos Squarespace.com, og opplysningene vi kan hente ut om din bruk er basert på deres analyseverktøy. Informasjonen som samles inn, er i hovedsak
– din IP-adresse,
–  hvilken maskinvare og type nettleser du benytter,
–  nettstedet du besøkte før vårt og
–  hvilke sider på vårt nettsted du besøker og hvor lenge.

Squarespace behandler opplysninger om deg som bruker i anonymisert eller pseudonymisert form, som ikke fokuserer på deg individuelt.

Formålet er å kunne hente ut statistikk om bruken av vårt nettsted.

Opphavsrettsforeningens side på Facebook:
Dersom du du benytter deg av foreningens side på Facebook, kan Facebook i enkelte tilfeller kunne knytte informasjon om din bruk til din brukerkonto hos dem. For slik behandling er Facebook behandlingsansvarlig og deres vilkår gjelder.