KOMMENDE ARRANGEMENTER

Høstens medlemsmøter vil bli fastsatt noe senere.

Det XVI Nordiska upphovsrättssymposiet

Arrangeres i Helsinki 7.–8. september 2017. Mer informasjon om dette senere.

TIDLIGERE ARRANGEMENTER I 2017:

>Se foredrag her.

Årsmøte og medlemsmøte 23. mai 2017

Etter årsmøtet ble det avholdt medlemsmøte hvor prof. Ole-Andreas Rognstad innledet om Prop. 104 L (2016–2017) – Lov om opphavsrett til åndsverk mv.

ALAIs årskongress, København, 18.–19. mai

Årets tema var "Copyright – to be or not to be".
Les mer her: http://alai2017.org

Det årlige opphavsrettskurset, Sandefjord, 9.–10. mars 2017

Opphavsrettsforeningen utarbeider programmet til disse årlige ajourføringskursene, som arrangeres av Juristenes Utdanningssenter (JUS).
På årets program sto bl.a. overdragelse av opphavsrett, Brexits følger for opphavsrett og originalitet i ulike perspektiv – sistnevnte bl.a. i form av et innlegg ved Ingrid Bolsø Berdal og Esther Buchmann. I tillegg ble det oppdatert om opphavsrettsfeltet både nasjonalt og i EU.
Programmet (PDF)

Medlemsmøte 7. februar 2017

Clement Salung Petersen, lektor, cand.jur., ph.d. ved JUR Center for virksomhedsansvar, Københavns Universitet, innledet over teamet "Plattformers opphavsrettslige ansvar" i lys bl.a. av utviklingen rundt det digitale enhetsmarkedet.